Uvjeti dostave i isporuke

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s robom.

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Isporuku vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem dostavne (kurirske) službe (HP express, GLS ili Overseas).

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem HP Ekspresa, GLS ili Overseas na području cijele Hrvatske. 

Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu od 29,00 kn što će biti obračunato kao dodatna stavka na vašem računu. 

Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radnih dana po primitku uplate ako nije drukčije navedeno. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. 

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.